High 5 hundkurser

Logga

När Heléne startade en tävling på sin blogg om en ny logga var jag inte sen att anta utmaningen. Helénes företag heter High 5 hundkurser så på något sätt ville jag få med en hund, en “high five” och självklart namnet. Eftersom Heléne har en Jack Russel själv blev det en bild av hennes lilla Tiger som fick illustrera hunden och “high fiven”. Färgerna skulle vara starka och synas bra så femman fick bli röd. Heléne föll direkt för loggan och jag vann tävlingen!

Hemsida

Heléne vill uppdatera designen på sin hemsida och blogg för att det skulle bli lättare att läsa innehållet även på mobilen.

Jag gjorde hemsidan responsiv så att den automatiskt anpassar sig till vilken storlek av läsare man än använder.

Färgerna och mycket av siten på designen behöll jag från tidigare. www.high5hundkurser.se

Om ni tycker bloggen ser lite annorlunda beror det på att jag fick för mig att pimpa den lite.

Dessutom var det några som hört av sig och berättat att de haft svårt att läsa min blogg på sina mobiltelefoner. Och givetvis frågade jag min webguru Jenny Mellåker om råd för att göra bloggen mer användarvänlig.

Det är Jenny som gjort den fina High5 loggan med jack russeln (Tiger) som gör highfive på siffran 5. Jag gillar den loggan skarpt!

Jenny hade även vissa idéer för att göra designen lite roligare på hemsidan och hon fick fria händer. Väl värt kostnaden och jag blev supernöjd!

Heléne Lindström

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller bara vill bolla intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig. hej@mellaker.se070-250 31 80