Om mig

Mitt namn är Jenny Mellåker och jag har över 15 års erfarenhet av att designa och göra hemsidor, webbshoppar och nyhetsbrev. Jag är utbildad webbdesigner och har under åren arbetat både på byråer, som konsult och som utbildare. Just nu jobbar jag heltid som konsult åt företag som vill ha hjälp med sin hemsida, webbshop eller nyhetsbrev.

De flesta har en inre bild av vad dom vill ha men har svårt att uttrycka det i ord. Mitt mål är att tolka kundens tankar och förverkliga dem. Ibland blir det rätt på första försöket och ibland behövs det lite mera tid.

Jag håller till söder om Stockholm men har kunder över hela Sverige.

Välkommen att kontakta mig om du vill ha min hjälp!

Mitt namn är Jenny Mellåker och jag har över 15 års erfarenhet av att designa och göra hemsidor, webbshoppar och nyhetsbrev. Jag är utbildad webbdesigner och har under åren arbetat både på byråer, som konsult och som utbildare.

De flesta har en inre bild av vad dom vill ha men har svårt att uttrycka det i ord. En av mina styrkor är att jag kan förverkliga bilden i en färdig hemsida.

Jag håller till söder om Stockholm men har kunder över hela Sverige. Välkommen att kontakta mig om du vill ha min hjälp!

Har du frågor, funderingar eller bara vill bolla intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

hej@mellaker.se070-250 31 80