Tjänster

Fördelen med att vara egen företagare är att man kan välja roliga saker att arbeta med. Skulle jag inte göra hemsidor på arbetstid skulle jag göra det fritiden.

En annan del i det är att jag får chans att testa nya saker. Om någon frågar efter en broschyr, jamen då gör jag en broschyr eller logga eller bok eller en design till ett äggkläckningsprogram för kycklingar. Jag älskar utmaningar!

Hemsida

En informationssida må vara liten och inte speciellt innehållsrik men ack så viktig. Det är via den sidan som ditt företag blir presenterad på nätet. Se till att synas högt upp på sökmotorerna och visa ett professionellt ansikte utåt.

Alla hemsidor jag gör bygger på ett system där du själv sedan kan sköta de löpande uppdateringarna. Om Din tid inte räcker till hjälper jag till att uppdatera sidan för att få den levande.

Webbshop

Skulle du handla i en webbshop som inte såg seriös och professionell ut? Nä, inte jag heller. Tillsammans kan vi få din butik att bli riktigt bra.

Jag har skapat shoppar i flera olika e-handels lösningar i olika prisklasser. Jag hjälper dig att förstå skillnaderna och fatta ett bra beslut.

Tryckmaterial

Få en röd tråd genom företagets alla kommunikationskanaler. Jag gör allt från roll-ups, broschyrer, flyers, tidningsannonser och powerpoint-mallar som gör att ni ser lika proffsiga ut var ni än syns.

Nyhetsbrev

Har du intressant nyheter som ni vill nå ut med till kunder? Ett snabbt och enkelt sätt är att skicka ut ett nyhetsbrev som når alla i ert kundregister och där du lätt ser statistik över vilka som öppnat brevet, vem som klickat på länkar och vem som vill ha mer information.

Jag hjälper dig att göra ett snyggt och professionellt nyhetsbrev som speglar företagets profil.

Rulla till toppen