Fördelen med att vara egen företagare är att man kan välja roliga saker att arbeta med. Skulle jag inte göra hemsidor på arbetstid skulle jag göra det fritiden.

En annan del i det är att jag får chans att testa nya saker. Om någon frågar efter en broschyr, jamen då gör jag en broschyr eller logga eller bok eller banderoll…

Hemsidor

En informationssida må vara liten och inte speciellt innehållsrik men ack så viktig. Det är via den sidan som ditt företag blir presenterad på nätet. Se till att synas högt upp på sökmotorerna och visa ett professionellt ansikte utåt.

Alla hemsidor jag gör bygger på ett system där du själv sedan kan sköta de löpande uppdateringarna. Om Din tid inte räcker till hjälper jag till att uppdatera sidan för att få den levande.

Sociala medier

Har du en grym hemsida, strålande idéer och utmärkta produkter men ingen som vet om det. Spread the word och varför inte på Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest, Instagram osv. Det finns en mängd sociala medier idag där du kan nå ut till befintliga och blivande kunder. Om du inte vet hur du gör kan jag hjälpa dig göra något riktigt bra!

Webbshop

Skulle du handla i en webbshop som inte såg seriös och professionell ut? Nä, inte jag heller. Tillsammans kan vi få din butik att bli riktigt bra. Har du ingen butik än? No worries, jag kan föreslå flera samarbetspartners i olika prisklasser, eller varför inte sköta allt själv och slippa månadsavgifter med en open source lösning. Jag hjälper dig att förstå skillnaderna och fatta ett bra beslut.

Nyhetsbrev

Har du intressant nyheter som ni vill nå ut med till kunder? Ett snabbt och enkelt sätt är att skicka ut ett nyhetsbrev som når alla i ert kundregister och där du lätt ser statistik över vilka som öppnat brevet, vem som klickat på länkar och vem som vill ha mer information.

Jag hjälper dig att göra ett snyggt och professionellt nyhetsbrev som speglar företagets profil.

Uppdateringar

En ouppdaterad hemsida ger ett oengagerat intryck. Hos mig kan du köpa lösa timmar eller ha en månadspott att ta av. Vi kommer gemensamt fram till vad du vill hålla uppdaterat och hur informationen ska presenteras på ett bra och smidigt sätt.

Jag kan också hjälpa dig med uppdateringar på Facebook, Twitter och andra sociala medier.

Har du frågor, funderingar eller bara vill bolla intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

hej@mellaker.se070-250 31 80