Referenser

Jag har kunder över hela Sverige och i alla storlekar. De har olika önskemål och behov och våra samarbeten ser alla olika ut. Däremot är det en sak som är säkert och det är att med nöjda kunder kommer nya kunder.

Så här tycker mina kunder om mig

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Jenny på Mellaker Webb & Vovve. Från första planeringsmöte inför uppstarten av sportbrillor.se, genomförande av struktur och design av webbshoppen samt det pågående, löpande samarbetet.
Pelle Jacobsson
sportbrillor.se
Jeg elsker at du får lyst å klikke deg rundt på siden og lese mer, akkurat sånn jeg ville! Jeg elsker staplene! Kult og morsomt! Jeg elsker at det ser ryddig ut selv om det er mye på siden! Jeg elsker at det kommer tydelig frem hva hvert kurs er! Jeg elsker ideen med kommentarer fra tidligere elever! Jeg elsker at vi ba deg om å hjelpe oss med siden!
Siv Svendsen
nolimitobedience.se
Vi på Hogsta Ridsport är supernöjda med det designarbete Jenny har gjort med vår nya hemsida. Det är enkelt att samarbeta med Jenny och vi märkte på en gång att hon snabbt fick en bra känsla för vår stil och vad vi ville ha för resultat. Det gjorde oss trygga och hela arbetet blev lätt och roligt. Bäst av allt, resultatet överträffade våra förväntningar!
Eva Perninge
hogstaridsport.se
Vi har använt oss av MW&V för flera av våra hemsidor, nu senast wesupero.com. Samarbetet med Jenny har, sedan starten, känts både tryggt och professionellt. Det har funnits ett tydligt fokus på att ta fram en webbsida noga anpassad för vår målgrupp och våra kunder. Samarbetet har inneburit en nära kommunikation oss emellan vilket, förutom - Service, kvalité och engagemang, gett mycket fina resultat. Då vi värderar just service, kvalité och engagemang kommer vi självklart att använda oss av Jennys expertis och tjänster även i framtiden.
Charlotte Breyer
wesupero.com
Du ska ha en stor eloge för att du har fattat vad vi vill stå för och det vi vill förmedla med vår webbutik. Jag har upplevt att det har gått otroligt fort, från idé till färdig produkt.

Jag uppskattar verkligen att du har varit så snabb med kommunikationen och att du har snabba svar på alla mina frågor, funderingar och ändringar.
Sara Videren
Astrid Lindgrens Vårld
När vi skulle starta vår webshop hade vi en ganska klar bild och uppfattning om hur vi ville att den skulle se ut.

Efter samtal med Jenny där vi försökte förmedla vad som var viktigt för oss och våra värderingar så kom snart ett förslag från Jenny, där hon hade fångat precis vad vi ville ha. Resten av arbetet med design och layout gick jätteenkelt då Jenny på ett väldigt professionellt sätt tillgodosåg våra önskemål och samtidigt ledde oss in rätt där vi hade idéer som inte var rätt för helheten.

Vi är mycket nöjda med samarbetet och inte minst med slutresultatet på vår sida!
Anders Rasmusson
grappavita.se
Jenny har designat och byggt upp min jetshop-butik Edsgatan interiör och design. Från allra första början fick jag fullt förtroende. Webbshoppen blev precis som jag ville - stilfull och funktionell. Jenny är lyhörd till kundens behov och tog i mitt fall initiativ till design som var både funktionell och smakfull. Om jag öppnade en ny internetbutik skulle jag definitivt kontakta Jenny igen.

Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Jenny. Vi kommer med glädje och med trygg känsla vända oss till henne om och när något behöver uppdateras på vår sida framöver.
Hanna Ivanko
Edsgatan interiör och design
Det har fungerat utmärkt att arbeta med Jenny som har varit ett stort stöd under processen med att bygga K&US nya hemsida. Jenny har varit lyhörd för våra önskemål, samtidigt som hon har kommit med ideér utifrån sitt breda kunnande, något som vi verkligen uppskattat. Vi känner att hon på ett proffsigt sätt fått fram precis det vi ville på vår sida. Jenny har varit snabb med återkopplingar och tålmodigt förklarat det vi kanske inte varit så uppdaterade på.

Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Jenny. Vi kommer med glädje och med trygg känsla vända oss till henne om och när något behöver uppdateras på vår sida framöver.
Tanja Forsell
K&Us
När vi skulle starta vår webshop hade vi en ganska klar bild och uppfattning om hur vi ville att den skulle se ut.

Vi på Gripsholm på Landet hade en liten idé om hur vår nya hemsida skulle se ut. Jenny kan verkligen konsten att lyssna, sätta sig in i samt förbättra vår vision! Att få en snygg design och struktur på en ebutik med många varor kan inte vara lätt. Snabb och effektiv men också väldigt lyhörd styrde hon oss in på vad det var vi egentligen ville ha men inte kunde uttrycka i ord. Jenny har vårt fulla förtroende för kommande uppdrag. Vi är mycket nöjda med samarbetet och inte minst med slutresultatet på vår sida!
Ann Mellbom
Gripsholm på landet
Rulla till toppen