Med nöjda kunder kommer nya kunder

Det har fungerat utmärkt att arbeta med Jenny som har varit ett stort stöd under processen med att bygga K&US nya hemsida. Jenny har varit lyhörd för våra önskemål, samtidigt som hon har kommit med ideér utifrån sitt breda kunnande, något som vi verkligen uppskattat. Vi känner att hon på ett proffsigt sätt fått fram precis det vi ville på vår sida. Jenny har varit snabb med återkopplingar och tålmodigt förklarat det vi kanske inte varit så uppdaterade på.

Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Jenny. Vi kommer med glädje och med trygg känsla vända oss till henne om och när något behöver uppdateras på vår sida framöver.

Jeg elsker at du får lyst å klikke deg rundt på siden og lese mer, akkurat sånn jeg ville!

Jeg elsker staplene! Kult og morsomt!

Jeg elsker at det ser ryddig ut selv om det er mye på siden!

Jeg elsker at det kommer tydelig frem hva hvert kurs er!

Jeg elsker ideen med kommentarer fra tidligere elever!

Jeg elsker at vi ba deg om å hjelpe oss med siden!

Vi på Hogsta Ridsport är supernöjda med det designarbete Jenny har gjort med vår nya hemsida. Det är enkelt att samarbeta med Jenny och vi märkte på en gång att hon snabbt fick en bra känsla för vår stil och vad vi ville ha för resultat. Det gjorde oss trygga och hela arbetet blev lätt och roligt. Bäst av allt, resultatet överträffade våra förväntningar!

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Jenny på Mellaker Webb & Vovve. Från första planeringsmöte inför uppstarten av sportbrillor.se, genomförande av struktur och design av webbshoppen samt det pågående, löpande samarbetet.

Under hösten 2013 och våren 2014 har Jenny hjälpt oss uppdatera och ändra utseende på vår webb shop. Kontakten med Jenny har fungerat bra, hon är klar och tydlig i sin information, har bidragit med bra förslag och jobbar snabbt. Vi är mycket nöjda med resultatet och anlitar Jenny när problem dyker upp eller justeringar behöver göras.

Jenny har lätt att sätta sig in i hur jag som kund vill ha min design så att den stämmer med företagets varumärke. Hon är kreativ och hittar lösningar som gör att det blir en effektiv kommunikation utan att kompromissa med design. Jenny är serviceinriktad, snabb och har en bra kommunikation under hela arbetsprocessen. Jag kan varmt rekommendera henne som webbdesigner.

Vi har använt oss av MW&V för båda våra hemsidor Studenthäftet och SUPERO. Samarbetet med Jenny har, sedan starten, känts både tryckt och professionellt.

Det har funnits ett tydligt fokus på att ta fram en webbsida noga anpassad för våran målgrupp och våra kunder. Samarbetet har inneburit en nära kommunikation oss emellan vilket, förutom – Service, kvalité och engagemang, gett mycket fina resultat.

Då vi värderar just service, kvalité och engagemang kommer vi självklart att använda oss av Jennys expertis och tjänster även i framtiden.

Du ska ha en stor eloge för att du har fattat vad vi vill stå för och det vi vill förmedla med vår webbutik. Jag har upplevt att det har gått otroligt fort, från idé till färdig produkt. Jag uppskattar verkligen att du har varit så snabb med kommunikationen och att du har snabba svar på alla mina frågor, funderingar och ändringar.

När vi skulle starta vår webshop hade vi en ganska klar bild och uppfattning om hur vi ville att den skulle se ut.

Efter samtal med Jenny där vi försökte förmedla vad som var viktigt för oss och våra värderingar så kom snart ett förslag från Jenny, där hon hade fångat precis vad vi ville ha. Resten av arbetet med design och layout gick jätteenkelt då Jenny på ett väldigt professionellt sätt tillgodosåg våra önskemål och samtidigt ledde oss in rätt där vi hade idéer som inte var rätt för helheten.

Vi är mycket nöjda med samarbetet och inte minst med slutresultatet på vår sida!

Jenny har designat och byggt upp min jetshop-butik Edsgatan interiör och design. Från allra första början fick jag fullt förtroende. Webbshoppen blev precis som jag ville – stilfull och funktionell. Jenny är lyhörd till kundens behov och tog i mitt fall initiativ till design som var både funktionell och smakfull. Om jag öppnade en ny internetbutik skulle jag definitivt kontakta Jenny igen.

Jenny hjälpte mig att bygga den hemsida jag så väl behövde.  Jenny förstod snabbt vad jag ville och vad jag inte ville, hon är mycket lätt att samarbeta med och är en problemlösare av rang. Jenny är en god pedagog och det är lätt att förstå när hon förklarar. Jag kommer att rekommendera henne till andra om tillfälle ges.

Vi på Gripsholm på Landet hade en liten idé om hur vår nya hemsida skulle se ut. Jenny kan verkligen konsten att lyssna, sätta sig in i samt förbättra vår vision! Att få en snygg design och struktur på en ebutik med många varor kan inte vara lätt. Snabb och effektiv men också väldigt lyhörd styrde hon oss in på vad det var vi egentligen ville ha men inte kunde uttrycka i ord. Jenny har vårt fulla förtroende för kommande uppdrag.

Har du frågor, funderingar eller bara vill bolla intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

hej@mellaker.se070-250 31 80